قاتل 'شهید حجاب' حبس ابد گرفت
آلکس وینز پیش از قتل مروه شربینی چند بار دیگر نیز مرتکب جرائم مرتبط با نفرت نژادپرستانه شده بود
دادگاهی در آلمان قاتل زن مسلمان باردار و محجبه مصری را به حبس ابد محکوم کرده است.
مروه شربینی در ماه ژوئیه امسال در صحن همین دادگاه در شهر درسدن با ضربات چاقوی آلکس وینز کشته شد. قتل او خشم گسترده جهان اسلام را در پی داشت.
آلکس وینز به خاطر حتاکی به خانم شربینی و "تروریست" توصیف کردن او از سوی دادگاه جریمه شده بود اما وقتی برای استناف این حکم بار دیگر به دادگاه مراجعه کرد خانم شربینی را با چاقوی آشپزخانه از پای درآورد. خانم شربینی در انتظار تولد دومین فرزند خود بود که کشته شد.
دادگاه روز چهارشنبه (11 نوامبر)، ضمن صدور حکم گفت جنایتی که آلکس وینز مرتکب شده است به اندازی وحشیانه بوده که احتمال ترخیص پیش از موعد او بسیار کم است.
آلکس وینز، 28 ساله که شهروند آلمانی زاده روسیه است، هجده بار به مروه چاقو زده بود.
مروه شربینی در حالی که به دلیل جراحات چاقو به شدت خونریزی داشته است در پیش روی شوهر و پسر سه ساله اش در گذشت.
قتل این زن مصری خشم گسترده مسلمانان را به دنبال داشت
شوهر خانم شربینی سعی کرده بود همسرش را نجات دهد اما او نیز مورد حمله آلکس وینز قرار گرفت و همچنین هدف تیراندازی یکی از ماموران امنیتی دادگاه قرار گرفت. مامور دادگاه به پای او شلیک کرده است چون فکر کرده بود مهاجمی است که به خانم شربینی حمله ور شده است.
آلکس وینز در جلسه امروز دادگاه گفت که از قبل تصمیم نداشته است به خانم شربینی حمله کند و یا او را بکشد. اما دادستان پرونده گفت که روشن است انگیزه از این قتل نفرت از مسلمانان بوده است و او سزاوار اشد مجازات در کشور آلمان است.
حکم حبس ابد برای آلکس وینز همچنین شامل حمله اش به شوهر خانم شربینی می شود.
مروه در میان مسلمانان به «شهید حجاب» معروف شده است.
هزاران سوگوار خشمگین روز دوشنبه (6 ژوئیه)، در مراسم تشیع جنازه خانم شربینی در اسکندریه، شهر زادگاهش در مصر، شرکت کرده و شعار "مرگ بر آلمان" سر دادند. در ایران نیز در ارتباط با این قتل تظاهرات اعتراضی گسترده برگزار شد.
امروز حدود دویست نفر در مقابل ساختمان دادگاه تجمع کردند و از دولت آلمان خواستند برای مقابله با نژادپرستی و اسلام ستیزی به ویژه در سایت های اینترنتی بیشتر تلاش کند. آلمان دومین کشور در غرب اروپاست که بیشترین جمعیت مسلمان را دارد.
بسیاری از معترضین، این ماجرا را نمونه ای افراطی از اسلام ستیزی در اروپا می دانند به ویژه این که واکنش ها به این جنایت در آلمان در ابتدا نامحسوس بوده است.